Gezochte Tags

Erkend ECABO leerbedrijf PDF Afdrukken E-mail

Topshore Services is een door ECABO erkend stage & leerbedrijf. ECABO (Economisch en administratief beroeps onderwijs) is een Nederlandse organisatie die belast is met het opstellen van doelstellingen (competenties) en lesprogramma's voor het middelbaar beroepsonderwijs in het kader van de ‘WEB’ (Wet educatie beroepsvorming).

Wij zijn erkend voor de volgende opleidingen:

  • Contactcenter Medewerker niveau 3
  • Medewerker ICT  niveau 2
  • Medewerker ICT beheer niveau 3
Wij bieden studenten de mogelijkheid zich te ontplooien en te ontwikkelen binnen een internationale omgeving. De student krijgt naast het Nederlands te maken met het Frans, Spaans, Engels, Duits en Arabisch. Dit vormt bij uitstek een goede basis voor studenten die zich op internationaal vlak willen ontwikkelen. Stage lopen bij Topshore Services heeft altijd een win-win uitgangspunt. Wij hechten er een groot belang aan dat scholieren en studenten zich bij ons echt kunnen ontplooien. Hiervoor krijgen zij alle mogelijkheid toe. In nauw overleg met de coördinator  wordt voor de student een programma op maat samengesteld dat uitdagend, prikkelend maar vooral leerzaam is. Van alleen koffie zetten en kopietjes maken wordt niemand wijs.
 

Kantoor Nederland

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

T: +31 182 715 069

E: info@topshore.eu
W: www.topshore.eu

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © Topshore Services 2007-2016
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Topshore Services B.V., materiaal dat zich op de Topshore websites bevindt, of dat op een met de Topshore websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.