Gezochte Tags

Voordelen Topshore PDF Afdrukken E-mail

In tegenstelling tot anderen is offshoring niet iets wat we even erbij doen. Het is namelijk gewoon onze core business. Topshore is ontstaan vanuit de offshore gedachte en van de grond af aan zo opgebouwd. Zo schenken wij dus veel aandacht aan de processen rondom offshoring. Op gebied van kwaliteit en performance, maar ook op gebied van transitie en offshore project management.

Management van Nederlandse bodem

U wilt graag offshoren maar zonder te veel culturele aanpassingen? Wij zijn het eerste offshore contact center actief in Marokko waarvan het management volledig van Nederlandse bodem is. Dit betekent zaken doen op een Nederlandse manier, zoals u gewend bent. 

Presence in Nederland

Als offshore contact center hebben we ook tastbare aanwezigheid in Nederland. Onze afdeling business development is gevestigd in Nederland en staat altijd paraat om bij u of bij ons op kantoor alle zaken te bespreken.  

We werken enkel met remigranten voor de Nederlandse markt

Het grote verschil tussen ons en andere offshore contact centers is dat we voor de Nederlandse markt enkel werken met remigranten. Bij ons kunt u dus eigenlijk niet eens meer uitgaan van nearshoring. Het is gewoon een stukje Nederland in Marokko.

We werken nauw samen met partners om een gestroomlijnde en volledige dienstverlening te realiseren

Wij bieden u graag volledige oplossingen. Dit is onder andere mogelijk door onze nauwe samenwerking met verschillende partners die zorgvuldig zijn geselecteerd.

Vergeleken met grote gevestigde partijen zijn we klein. We geven echter wel de volle aandacht aan onze opdrachtgevers

 

Kantoor Nederland

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

T: +31 182 715 069

E: info@topshore.eu
W: www.topshore.eu

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © Topshore Services 2007-2016
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Topshore Services B.V., materiaal dat zich op de Topshore websites bevindt, of dat op een met de Topshore websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.