Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom Topshore Services? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Ontvang HTML?

Gezochte Tags

Topshore Services ontvangt delegatie van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken PDF Afdrukken E-mail
dinsdag 17 maart 2009 10:12

Topshore Sevices heeft op 16 maart 2009 op offshore locatie in Marokko bezoek gekregen van 8 professionals van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken. Op het contact center in Tanger werden zij ontvangen door de directeur van Topshore Services en de project manager van de Nederlandse business afdeling. Bij dit high level bezoek stond de volgende deelvraag centraal: Is outsourcing naar Marokko interessant voor Nederlandse bedrijven? En zo ja, welke takken?

Op de bezochte plek werken ongeveer 35 agents voor Europese opdrachtgevers zowel inbound als outbound in het Nederlands, Frans en Spaans.


 

Kantoor Nederland

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

T: +31 182 715 069

E: info@topshore.eu
W: www.topshore.eu

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © Topshore Services 2007-2016
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Topshore Services B.V., materiaal dat zich op de Topshore websites bevindt, of dat op een met de Topshore websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.