Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom Topshore Services? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Ontvang HTML?

Gezochte Tags

Erkenning als stage & leerbedrijf PDF Afdrukken E-mail
zaterdag 19 juli 2008 00:00
Topshore Services is door ECABO erkend als stage & leerbedrijf.¬† ECABO (Economisch en administratief beroeps onderwijs) is een Nederlandse organisatie die belast is met het opstellen van doelstellingen (competenties) en lesprogramma's voor het middelbaar beroepsonderwijs in het kader van de ‚ÄėWEB‚Äô (Wet educatie beroepsvorming).

Topshore Services is voor de volgende opleidingen erkend:
 
Contactcenter Medewerker niveau 3
Medewerker ICT  niveau2
Medewerker ICT beheer niveau 3.

Topshore Services biedt studenten de mogelijkheid zich te ontplooien en te ontwikkelen binnen een internationale omgeving. De student krijgt naast het Nederlands te maken met het Frans, Arabisch en Engels. Dit vormt bij uitstek een goede basis voor studenten die zich op internationaal vlak willen ontwikkelen. Stage lopen bij  Topshore Services heeft altijd een win-win uitgangspunt.  Wij hechten er een groot belang aan dat scholieren en studenten zich bij ons echt kunnen ontplooien. Hiervoor krijgen zij alle mogelijkheid toe. In nauw overleg met de coördinator  wordt voor de student een programma op maat samengesteld dat uitdagend, prikkelend maar vooral leerzaam is.  Van koffie zetten en kopietjes maken wordt niemand wijs.
 

Kantoor Nederland

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

T: +31 182 715 069

E: info@topshore.eu
W: www.topshore.eu

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © Topshore Services 2007-2016
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Topshore Services B.V., materiaal dat zich op de Topshore websites bevindt, of dat op een met de Topshore websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopi√ęren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.