Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom Topshore Services? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Ontvang HTML?

Gezochte Tags

Nieuwsberichten

Met regelmaat geeft Topshore Services informatie over de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie en van de markt.Topshore Services ontvangt delegatie van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken PDF Afdrukken E-mail
dinsdag 17 maart 2009 10:12

Topshore Sevices heeft op 16 maart 2009 op offshore locatie in Marokko bezoek gekregen van 8 professionals van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken. Op het contact center in Tanger werden zij ontvangen door de directeur van Topshore Services en de project manager van de Nederlandse business afdeling. Bij dit high level bezoek stond de volgende deelvraag centraal: Is outsourcing naar Marokko interessant voor Nederlandse bedrijven? En zo ja, welke takken?

Lees meer...
 
Foodz kiest voor Topshore Services PDF Afdrukken E-mail
donderdag 19 februari 2009 15:23

Het nieuwe landelijke restaurant-reserveringssysteem Foodz / 0900-1500 uit Arnhem koos na een oriëntatie voor Topshore Services. Foodz biedt haar doelgroep de mogelijkheid om direct een restaurant te reserveren. Het unieke reserverings- systeem van Foodz is multichannel van aard met volledige integratie van internet, telefonie, e-mail en sms. Alle contact center activiteiten zullen verzorgd worden door Topshore Services vanuit Tanger, Marokko.

Lees meer...
 
Erkenning als stage & leerbedrijf PDF Afdrukken E-mail
zaterdag 19 juli 2008 00:00
Topshore Services is door ECABO erkend als stage & leerbedrijf.  ECABO (Economisch en administratief beroeps onderwijs) is een Nederlandse organisatie die belast is met het opstellen van doelstellingen (competenties) en lesprogramma's voor het middelbaar beroepsonderwijs in het kader van de ‘WEB’ (Wet educatie beroepsvorming).
Lees meer...
 
Artikel Contact Center Magazine (CCM België) PDF Afdrukken E-mail
woensdag 19 maart 2008 00:00

Topshore Services is verschenen in een artikel over offshoring in CCM België.

Lees meer...
 
Topshore kiest voor Whizper van Mtel PDF Afdrukken E-mail
woensdag 20 februari 2008 00:00

Topshore Services is een internationaal gerichte onderneming van Nederlandse bodem die hoogwaardige BPO-diensten op offshore locatie levert. Vanuit de Free Trade Zone van de havenstad Tanger in het uiterste noorden van Marokko en op slechts 15 kilometer afstand van de EU verzorgen zij multilinguale klantcontacten en taalgevoelige front- en back-office werkzaamheden.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Kantoor Nederland

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

T: +31 182 715 069

E: info@topshore.eu
W: www.topshore.eu

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © Topshore Services 2007-2016
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Topshore Services B.V., materiaal dat zich op de Topshore websites bevindt, of dat op een met de Topshore websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.