Kernactiviteiten Menu

Gezochte Tags

Kernactiviteiten PDF Afdrukken E-mail

Topshore Services is werkzaam binnen de wereld van outsourcing, offshoring en diversity. Vanuit deze disciplines vormen wij gerichte oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Onze oplossingen komen tot uiting binnen de volgende kernactiviteiten: Customer Contact Outsourcing en Online Strategie.

Customer Contact Outsourcing

Wij leveren outsourcing oplossingen rondom klantcontact, indien gewenst gedurende de gehele customer lifecyle, in zeven verschillende talen en via alle denkbare contactkanalen. Daarin staan onze global contact centers centraal met ons grenzeloze communicatieplatform. Vanaf onze offshore locaties bieden wij onze opdrachtgevers structurele kostenvoordelen. Het blijft echter niet alleen daarbij, zo leveren wij namelijk ook internationale oplossingen, gericht op meerdere talen. Wij steunen daarbij op onze meertalige workforce en putten daarvoor uit de strategische voordelen van onze omgeving. Wij zorgen er uiteindelijk voor dat alle activiteiten geconsolideerd plaatsvinden en op de juiste plaats, voor een maximaal rendement.

Online Strategie

Topshore ontwikkelt en geeft op zorgvuldige wijze vorm aan professionele websites en online applicaties. Ook zorgen wij er voor dat nieuwe en bestaande websites op een goede en relevante wijze vindbaar worden binnen het enorme online domein. Denk daarbij aan een geavanceerde internet strategie. Wij richten ons daarom op een sterke samenhang tussen techniek, vormgeving, inhoud en internet marketing. Zo bieden wij een online strategie die volledig is toegespitst op uw unieke verhaal en succesfactoren.

 

Kantoor Nederland

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

T: +31 182 715 069

E: info@topshore.eu
W: www.topshore.eu

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © Topshore Services 2007-2016
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Topshore Services B.V., materiaal dat zich op de Topshore websites bevindt, of dat op een met de Topshore websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.