Gezochte Tags

Onze Oplossingen PDF Afdrukken E-mail

Wij leveren offshore outsourcing oplossingen rondom klantcontact, indien gewenst gedurende de gehele customer lifecyle, in zeven verschillende talen en via alle denkbare contactkanalen. Daarin staan onze global contact centers centraal met ons grenzeloze communicatieplatform. Vanaf onze offshore locaties bieden wij structurele kostenvoordelen. Het blijft echter niet alleen daarbij, zo leveren wij namelijk ook internationale oplossingen, gericht op meerdere talen. Wij steunen daarbij op onze meertalige workforce en putten daarvoor uit de strategische voordelen van onze omgeving. Wij zorgen er uiteindelijk voor dat alle activiteiten geconsolideerd plaatsvinden en op de juiste plaats, voor een maximaal rendement.

Onze customer contact outsourcing oplossingen zijn gebundeld tot vier kernfuncties: onderzoek, verkoop, service en retentie. Deze diensten zijn direct toepasbaar en beschikbaar in zeven verschillende talen. Daarnaast leveren we ook technologische oplossingen rondom klantcontact die  transparant ingezet worden binnen uw project en binnen uw organisatie. Bij alles managen we pro-actief op performance en kwaliteit.

We hanteren een heldere en transparante werkwijze en bieden u diverse mogelijkheden om uzelf te betrekken bij het uitbestede klantcontactproces. Wij geloven namelijk dat het simpele callcenter model niet meer werkt. Om een verhoogde kwaliteit en perfomancegraad te bereiken is strategische samenwerking tussen ons en u belangrijker dan ooit. Wij denken daarbij actief met u mee en stellen onze kennis en ervaring beschikbaar voor een beter resultaat.
 

Kantoor Nederland

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

T: +31 182 715 069

E: info@topshore.eu
W: www.topshore.eu

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © Topshore Services 2007-2016
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Topshore Services B.V., materiaal dat zich op de Topshore websites bevindt, of dat op een met de Topshore websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.