Gezochte Tags

Onze mensen PDF Afdrukken E-mail

Maak kennis met de verhalen van een aantal van onze werknemers.

Fleur, 23 jaarIk woonde als Nederlandse studente al een poosje met mijn vriend die ik hier in Marokko heb leren kennen. In het begin was het wel even wennen. Ik ben het land en de inwoners in de loop van de tijd erg gaan waarderen. Aan teruggaan naar Nederland denk ik niet. Zeker nu de trouwplannen voor de deur staan.  Via een vriendin kreeg ik te horen dat er ervaren mensen gezocht werden bij Topshore. Ik nam gelijk contact op en een paar dagen later zat ik met een gezellig groepje in het Nederlands achter de telefoon.  Heimwee heb ik dan ook niet.

 

Farid, 25 jaarIk raakte in Nederland in een diepe sleur. Routine en het weer hadden een slechte werking op mijn humeur. Ondanks het feit dat ik in Nederland ben opgegroeid (geboren in Tetouan) miste ik Marokko enorm en keek ik letterlijk het hele jaar uit naar de zomer. Nu hoeft dat niet meer. Ik woon nu al 7 maanden in Marokko en heb het enorm naar mijn zin. Niet in de laatste plaats omdat ik bij Topshore werkzaam ben. Hierdoor kan ik gemakkelijk rondkomen en hou ik genoeg tijd over om het Arabisch te studeren. Ik lees nu al kranten in het Arabisch en geniet daar met volle teugen van!

 

Hamida, 36 jaarMijn man is een onderneming begonnen in Marokko. Dit brengt met name in het begin veel financiele risico’s met zich mee. Gelukkig kan ik bijspringen door bij Topshore te werken. Doordat ik ook in een Nederlandse context werk, valt de hele migratie (waar ik aanvankelijk enorm tegenop keek) me reuze mee. Op de werkvloer heb ik het gevoel dat ik nog steeds in Almere ben!

 

Mounir, 22 jaarDe laatste paar jaar is het al mijn droom geweest in Marokko te wonen.  De sfeer in Antwerpen vond ik steeds minder aantrekkelijk. Een baan vinden in Marokko was niet eenvoudig. Gelukkig kwam ik door de selectie van Topshore heen. Ik was namelijk bang dat mijn Vlaamse accent in mijn nadeel zou werken. Wat ik niet wist, was dat er ook voor Vlaamse projecten gedraaid werd. Naar Belgie ga ik nu alleen maar om vakantie te vieren met mijn familieleden daar. Ik werk nu parttime als callcenter agent en ben daarnaast bezig met het opzetten van mijn eigen zaak. De directeur heeft me veel handige tips gegeven en zelfs in contact gebracht met mogelijke partners. Dat vond ik geweldig!

 

 

Kantoor Nederland

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Nederland

T: +31 182 715 069

E: info@topshore.eu
W: www.topshore.eu

Kantoor Marokko

Boulevard Mohammed VI 230
PB 90000 Tanger
Morocco

Copyright Statement

Copyright © Topshore Services 2007-2016
Alle rechten voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Topshore Services B.V., materiaal dat zich op de Topshore websites bevindt, of dat op een met de Topshore websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.